SHIRINNA

پزشکی سلامتی

SHIRINNA

پزشکی سلامتی

خواص بهارنارنج

 نارنج یکی از مرکبات پرخاصیت است که از شکوفه تا میوه اش استفاده میشود. بهارنارنج در واقع همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار شکوفا میشود و در فصل پاییز وزمستان به میوه نارنج تبدیل میشود. این گیاه سرشار از عطر، اسانس و خاصیت است و از این رو در ساخت محصولات بهداشتی و آرایشی، ساخت اسانس و عطر، مربا و … مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله به بررسی جامع خواص این گیاه میپردازیم و شیوه های استفاده از آن را شرح میدهیم.

 
گیاه شناسی بهارنارنج
بهار نارنج به شکوفه درخت نارنج گفته می‌شود.
درخت نارنج به صورت بومی در جنوب چین و شمال شرقی هند می‌روید و بسته به انواعش از ۸ تا ۱۵ متر ارتفاع دارد.
غنچه‌های درخت نارنج در اواخر زمستان تشکیل می‌شوند و در اوایل بهار شکوفه‌های سفید رنگ معطر آن کاملا باز می‌شوند.
شکوفه‌های نارنج بسیار معطرند و رایحه‌ای شیرین دارند. طعم آن تلخ است و ممکن است پس طعم صابونی داشته باشد، به همین دلیل اغلب در تهیه دمنوش آن را با عسل میل می‌کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد